Gratis bingo i 14 dagar hos Unibet

Gratis bingoVad sägs om att spela gratis bingo i 14 dagar och samtidigt behålla vinsterna? Det är vad Unibet kan erbjuda nya bingospelare i bingorummet Centre Court. Så fort du skapat din bingoprofil kan du besöka Centre Court och spela gratis bingo i två veckors tid. Är man helt grön inom bingospel på nätet så är det här en unik chans att skaffa sig lite kött på benen.

Gratiserbjudandet finns tillgängligt 2 timmar på förmiddagen mellan kl. 08:00 – 10:00 samt kl. 18:00 – 20:00 på kvällen. I Centre Court-rummet hittar man en del olika spelvarianter som exempelvis Roll-on. Här vinner inte bara den spelare som lyckas fylla sin bricka först, utan även den som ropar bingo därefter.

Hos Unibet finns det ett flertal progressiva jackpottar att tävla om. I skrivandets stund uppgår den största av dem till hela 1,8 miljoner kronor. Vill man vara med och tävla om prispengarna så är det bingorummet The Arena som gäller.

Spela bingo gratis hos Unibet i 14 dagar här

Fler nyheter

Vinn kontanter varje dag i december Var med och vinn kontanter nu i december hos Maria Bingo. Varje dag fram till julafton ska det lottas ut 150 kontantpriser i utvalda bingorum. Det fin...